artistic_kuva.jpg

Artistic Nail Design Inc. är en amerikanska hög kvalitet produktserie, vars vice verkställande direktör och konstnärlige ledare (Creative Director) är nageldesignens flerfaldige världsmästare Alisha Botero. Alisha Botero är en internationellt känd expert och uppskattad utbildare inom nagelbranschen.

Till Artistic Nail Design –produktserien hör LED- och UV-härdande geler för konstgjorda naglar, vars tekniska utveckling har drivits till sin spets. Tack vare LED-teknologin och den kemiska produktutvecklingen härdar dessa geler på 20 sekunder under LED-ljus. Produkternas nyanser är jämna och alla geler är självutjämnande, vilket underlättar användningen och gör så att man inte behöver fila så mycket.

Till produktserien hör också Artistic Colour Gloss –gellackserien som innehåller över 135 fantastiska och hållbara nyanser. Lackerna kan användas för dekorering av såväl naturliga som konstgjorda naglar. Artistic Colour Gloss –lackerna är enkla att använda, LED- och UV-härdande (LED 30sek./UV 2min.) och håller över tre veckor vid korrekt användning.

Varje kund har olika behov - och för kunden som inte vill ha gel, men vill att nagellack håller längre, har Artistic Nail Design ett helt nytt lack system med utökad hållbarhet: Artistic Colour Revolution Reactive nagellack!

Slutresultat är super glänsande, och till skillnad från vanlig nagellack kan Colour Revolution hålla i upp till tio dagar. Och oroa dig inte, alla nya hybrid lack nyanser kommer att matcha befintliga färger i Artistic Colour Gloss gellack kollektion - så att du kan enkelt göra matchande manikyr och pedikyr! Såhär fungerar det: det är ett system med tre steg, så att du måste börja med ett lager av Reactive Bonder underlack, applicera två lager av Colour Revolution färglack, lägg sedan till en slutlig beläggning av Reactive Gloss överlack.

De tre lacker är utformade för att arbeta tillsammans på en kemisk nivå: en självhärdande reaktiv oligomer hjälper produkterna att binda sig tillsammans så färgen håller längre på naglarna.

Tillverkare:

www.artisticnaildesign.com


Artistic_Summer16.jpg