Om oss

Aktiebolaget Royal Pink Ltd grundades år 2006 av Mirka Poikkeus. Företagets huvudkontor ligger i Tammerfors, Finland.

Royal Pink är ett importföretag och utbildningscenter med internationell verksamhet. Vi importerar Minx Professional, Famous Names LLC (IBX SYSTEM, Lumos, Dadi'Oil) och Artistic Nail Designs produkter till Sverige med ensamrätt. I Sverige ordnas våra utbildningar bl.a. i Stockholm. I Finland ordnas våra utbildningar också i bl.a. Helsingfors, Lahtis och Uleåborg.

I dagens läge verkar Royal Pink i samarbete med tillverkare och olika företag på ett internationellt plan. Royal Pink Team är också specialiserat på bl.a. design och tillverkning av naglar till olika modevisningar, fotograferingar och inspelningar.

Hos oss på Royal Pink är naglar och skönhet mer än bara affärsverksamhet - vi har en passion för branschen. Vi vill att var och en av våra kunder alltid får en personlig service. Ett av de viktigaste delområdena i vår verksamhet är kundservicen.

Det har redan från början varit viktigt för oss att kunna satsa på såväl utomordentliga produktserier som på utbildning och dess kvalitet. Vi förstår mycket väl att olika människor lär sig och tillgodogör sig information på olika sätt och vi strävar alltid till att försöka hitta det rätta sättet att dela med oss av vår kunskap och att se varje elev som en individ. Därför ser vi alltid till att undervisningsgrupperna är små och att alla elever har möjlighet att avgiftsfritt komma tillbaka efter utbildningen och repetera det som eleven har lärt sig om det är något som har förblivit oklart. Vi följer hela tiden med vad som händer i branschen runt om i världen. Vi försöker hålla oss ajour med alla aktiva ingredienser i våra produkter, eftersom produktkännedom är en mycket viktig del i utbildningar, konsultationer och kundservice av hög kvalitet.

Vi samarbetar med salonger, andra importörer och skolor inom skönhetsbranschen. Vi tror nämligen att vi bäst kan påverka framtiden för vår bransch om vi gör det tillsammans. Dessutom samarbetar vi ofta också personligen internationellt med tillverkare av produktserier och med andra yrkesmänniskor. Vi är med och utvecklar nya produkter, metoder, förevisningar och utbildningar. Dessutom är våra utbildare i sin tur utbildade av produkttillverkarna.

 

royal_pink_logo_2.jpg