rh-logo.jpg

Artistic ROCK HARD LED GEL är en formula utvecklad för att ge total kontroll och flexibilitet, den har en superenkel applikation och skapar den perfekta nageln varje gång. ROCK HARD LED gel härdar på endast 20 sekunder i artistic LED-lampa, och på 2 minuter i en traditionell 36 watts UV- lampa.

Akryl eller Hard Gel: Vad ska jag använda? 
Du behöver inte välja den ena framför den andra längre - i själva verket, vi har utvecklat våra produkter från en enda monomer och skapat två framstående produkter som fungerar tillsammans på många olika sätt. Introduktionen av Rock Hard NAILS i sammarbete med ARTISTIC NAIL DESIGN! 
En revolutionerande utformning av monomer, kemiskt modifierad för att bilda två produkter, två alternativ för ett perfekt Rock Hard set varje gång.

Bäst av allt Rock LED Hard Gel har en uthållighet som måste testas för att bli dömd,trots hårda kunder.
Oavsett om du älskar akrylvätska och pulver eller hård gelé, kommer du att älska denna innovation som Artistic Nail Design presenterar med Rock Hard Nails. 
Vår integrerade teknologi skapar naglar som är starka, flexibla och tål de tuffaste kunderna. 
Rock Hard Nail sortimentet har framställts av en individuell blandning av monomer, som har modifieras till fina polymer och släta oligomers.

De första som någonsin har skapat ett komplett sortiment av nagelprodukter som är konstruerade för att arbeta tillsammans - att skapa Rock Hard Nails varje gång.

Tillverkare:

www.artisticnaildesign.com

artistic_lp_groupshot_v3_wings.jpg